torsdag 2 juli 2009

Grodor och åskväder!

Fick en beställning på ett 40 års kort, jätte kul! Min kusins (en annan kusin inte hon som ska få korten jag gör, har 34 st..)
i alla fall hennes man fyller år och hon ville ha ett kort till honom. Då tänkte jag att jag gör ett kort till, för min svåger ska fira sin födelsedag på lördag. Så det blev två kort med grodor på..*ler*
Tycker nog att de passar väldigt bra till de som ska få dem de har nämligen en räv bakom örat båda två...!

Igår åskade det här i skara i ca 4 timmar så jag hade tid att sitta ner och göra mina kort. Det var totalt öppen himmel med översvämmade viadukter (fyra bilar fast) och ett tak som rasade in på julavaruhuset här i skara, grannarnas källare hade översvämningar och jag kan säga att det inte är första gången jag är glad över att vi har ett sutteränghus så vår källare ligger lite högre, vi har aldrig haft översvämning.
På SkaraSommarland där det är vatten, berg och stålställningar hade det slått ned lite överallt och det utbröt panik så klart... Sedan slog åskan ned utan förvarning i en badsjö strax utanför Skara och de badande hant inte ta sig upp, som tur var kom ingen till skada i allt det här elendet... jag kan tänka mig att räddningstjänsten hade massor att göra med eldsvådor och folk som behövde räddas ur bilar och varuhus med inrasade tak och med kolossala vattenmassor överallt... herre gud vilken dag!

det känns löjligt att börja prata om så triviala saker som mina kort igen men det första kortet är till min svåger.

Texten du är en på miljonen kommer från pysselmyran , mina grodstämplar har jag köpt hos easer när det fanns, men jag har ingen aning om ifall de har några andra återfösäljare på dem eller på deras övriga stämplar. Jag vet att de hade många fina textstämplar som jag letat efter... är det någon som vet vart man hittar dem så hör gärna av er.


Det här kortet är till 40 åringen...

På insidan i detta kort har jag satt ytterligare en stämpel med groda. Och en grattisstämpel som jag har för mig att jag köpt hos easer.


Och en enkel baksida, båda är likadana.

Ja så har det varit hos oss hoppas att det blir en lugnare dag idag!
Kramar Annacarin

4 kommentarer:

Andrea, sa...

Oh these are wonderful, I love the images they are so cute. Have a great evening, I'm off to play on the Wii Fit!!

Kim Piggott sa...

Wow this is just stunning!
Such beautiful colours and your images are so much fun!
Great design and fabulous detail!
Hope you get your storm to cool things down for you!
Have a great weekend!
hugs
kim x

Hanna sa...

Wow, vilka läckra kort! :o)
Stämplarna var är såå söta och du har färglagt helt underbart.
Härliga färger och många fina detaljer.

Önskar dig en trevlig helg,
Kramar från Hanna

Maya sa...

Åhhh så herlige disse to var!!
Og like nydelige på innsiden som på utsiden!!
Herlig frosk,nydelig malt!!
Klem fra Maya:)