söndag 27 september 2009

Mitt fjärde och sista kort som Gäst-DT hos Scraphörnan

Hej Allihop,
här lägger jag då ut mitt sista kort som jag gjort som gäst-dt till scraphörnan.
Det känns lite vemodigt... det har varit roligt och framför allt en utmaning att skapa något utifrån material som någon annan valt ut. Det är ju bara att hoppas att Marit tycker att jag gjort ett bra jobb, hi hi... kanske finns chansen att få komma tillbaka och gästspela!

Den här lilla Sarah Kay tjejjen blev min favorit så det blev ett kort till med henne. Det ''gamla brevet'' stämpeln kommer från forma hantverk.
Papperen kommer från Basic Gray Lemonade och alltsammans finns i shopen liksom blommor och band.

Hjärtliga gratulationer kommer från Scapa - finns också i shopen.

Och min baksida... mycket enkel är jag rädd!

Härom dagen kom min man hem med en helt otrolig överaskning.. VI SKA ÅKA TILL LONDON!
HI HI...Vi åker dit 1 december och nu undrar jag bara om det är någon som varit i London och varit i någon scrapbutik??
Ska jag göra av med pengar kan jag lika gärna spendera endel där eller hur?!
*
In December we are going to London for a short holliday... (my husband give me a surprice this week.. hi hi) and I wonder if you know any scrapstoore in London?
The hotel are near the hyde park.


Have a nice day, Ha det gött'
Annacarin

9 kommentarer:

LenA sa...

Superfina kort du gjort i veckan som gått, hoppas verkligen Marit tänker till och låter dig fortsätta som DT!
London, inte illa, en härlig stad, finns absolut scrapbutiker där, träffade en tjej på SkapaHantverk som berättade att dom flög över dagen med RyanAir för att handla, låter som en saga för mig men det var sant.

Ha en skön söndagskväll!
Kram
PS jag var också i Partille igår och sprätte iväg pengar, men jag är helnöjd med mina inköp, skulle naturligtvis velat ha MER...DS

Lena sa...

Hej på dig! Så roligt att få besök i min blogg av dig. Wow, säger jag vad mycket fint du har hos dig att titta på. Hit kommer jag att återkomma, var så säker! Underbara kort du har gjort. Låter häftigt att få åka till London och besöka scrapbutiker. Vilken dröm! Jag har varit i London. Men på den tiden visste jag inte ens vad scrapbooking var för något. Men nu drömmer jag om att komma dit igen, härligt! Ha det gott. Kram Lena

Anonym sa...

Nyyydelig Annacarin, lekkert kort i herlige farger:D! Så kjekt at du skal til London da!!;D Skulle gjerne dratt jeg også..:D
Ha en fortsatt super søndag kveld!!
klemmer fra ida:o)!

Makaon sa...

Hej hej :) Nej jag var inte med på pysslet idag. Behövde en lugn dag innan veckan drar igång igen. Snygga kort du gjort och gör :) Jag ÄLSKAR London, har varit där några gånger men faktiskt aldrig besökt någon scrap butik... Meddela gärna om du får några tips :) (Ps, det är mycket gamla kort jag har lagt upp i min blogg.... *ler*).

Marie-Louise sa...

Du har verkligen gjort ett superjobb som G-DT tycker jag. Du förtjänar en fast plats hon någon så duktig som du är! =) Har inte varit i London själv, men kolla med Jenny (Pysselgalen) hon var där och shoppade pysselgrejer i våras (eller kanske det var i höstas, tiden går så fort ju) Ha det gott! KRamkram!!

Kim Piggott sa...

Oh what a beautiful card!
She is so adorable and I love your fabulous design and detail!
Gorgeous!
hugs
kim x

Aina sa...

Så koselig kort! Motiver er jo helt nydelig, og farger og detaljer er helt herlige. Nydelig kort :O)

Christine sa...

Hi Anna this is an adorable card love it.. I will find out about craft shops in London for you..if you get in touch with me via my email button on my blog then we can have email contact.

hugs Christine xx

TinaStina sa...

SUPERfina DT-alster du gjort, vartenda ett av dem! Du ska se att du får chansen igen... jag röstar på att du ska få det i alla fall!

Tack för dina gulliga ord i min blogg! Jag blir så glad ska du veta.

Kramar!
Tina