fredag 18 september 2009

Julkort nr.2 och ytterligare bokmärken..!

Hej, så var det redan fredag eftermiddag. Jag och Alice har varit och kollat på skolmästerskapet i friidrott. två av syrrorna var ju med så vi var förstås med och hejjade!
Idag har jag fått materialet till de kort jag ska göra till Scrapphörnan som jag ska vara G-DT hos nästa vecka... Det var så mycket fint och magen är full av fjärilar - tänk om det inte blir omtyckt... bläsch!! Vilken hemsk känsla, samtidigt så är man otroligt sugen på att ''sätta tänderna'' i allt jag fått hem!

Här kommer säsongens andra julkort. Den första stämpeln Tilda med lammet kommer från Magnolia och ''Önskelistan'' (mycket charmig) kommer från Slöjddetaljer. Gjorde ett hjärta i bakgrunden, fick idèn av norska Hanne, hon hade gjort ett otroligt sött kort och det gjorde sig så bra i bakgrunden.

Alla bilder som jag lagt in på bloggen, (utom de allra första hade liksom inte rätta knycken då.. hi hi) går det att klicka på så får man större bild...

På insidan har jag satt lite snöflingor som jag tagit glitter på... allt för snöeffekten!Här kommer mina bokmärken som jag gjort, Den första har jag använt en Magnolia stämpel till och till den andra en greeting farm som jag köpt på scrapphörnan, textstämpeln har jag köpt på Slöjddetaljer.
Jag har tänkt ha de här bokmärkena till något alldeles speciellt... Ikväll ska vi på kusinträff, vi är 8 tjejkusiner som träffas var tredje månad ungefär. Och jag har tänkt att de ska få varsin om de tycker om dem och är intresserade. Jag har gjort sammanlagt 10 stycken så de får väl välja...

Och en baksida... ovanligt, Hi hi


Ja nu ska jag kolla in vad jag ska göra med allt nytt jag fått från Marit på Scrapphörnan.
Ha det så gott,
Annacarin


5 kommentarer:

LenA sa...

Oj, vad mycket fint du har gjort!
Julkortet är ju superfint, läcker effekt med glittrande snöstjärnor, gillar det massor!

Du behöver inte vara orolig, jag är helt säker på att dina kort kommer att tas emot med applåder!
Och vem skulle inte vilja vara din kusin ikväll, vet precis vilket jag skulle välja!

Ha en kul kväll!
Kram

rose-marie sa...

tack.. mmm.. det var superkul.. vet inte riktigt vad jag ska gör amed dem.. men men.. det ger sig väl.. =)

mmm... jag har nog inte så mkt att klaga på där direkt.. är lite lyxigt att få belamra hela vardagsrumemt med pyssel.. *ler*.. kommer fortfarand eihåg hur jobbigt det var när man inte hade någon direkt stans att vara innan.. å hela tiden fick packa upp och ner.. det kan jag ju inte säga att jag saknar direkt.. ;)

kram

Marie-Louise sa...

Toppenkort som vanligt! Och supersöta bokmärken! Blir nästan lite tjatigt ju....men du är ju så himla bra! Och inte behöver du vara nervös, jag ser jättemycket fram emot att se vad du skapar för fint som G-DT! Apropå utmaningen...jaaaa nu får du faktiskt anta den när du är sååå kaxig ;) hihi Hoppas du får mass pysslat! Kram

dolcreations sa...

Your Magnolia card is stunning. I love those colours and I love that amazing layout! Great job!
Christine

Kim Piggott sa...

Oh my these are beautiful!
Your card is so stunning love your image and heart and your bookmarks are just wonderful!
hugs
kim x