söndag 23 augusti 2009

Hängelpojke på cykel!

Hejsan, nu är vi hemkomna från göteborg och midnattsloppet! Det gick bra för min man han hade som mål att springa under en timma och han sprang på 56,21 min. Ett bra mål med tanke på att han inte tränat jätte mycket...
Här kommer det andra kortet jag pratade om ( gjort i samma designark som det jag la ut i lördags, men i ett annat upplägg.) Hittade ett kort hos Christine som jag tyckte om och såg som en utmaning.. så jag valde att göra kortet efter hennes upplägg.
Den här gången valde jag en hängelpojke som cyklar, jag har gjort lite 3D effekt på cykeln... det kanske inte syns så bra.. Och så tog jag 3D glue på styret och skärmen för att få effekten av metall.
Jag har färglagt med mina promarkerpennor och har ännu en gång kännt att jag behöver komplettera. Tur att det är mässa snart!

Man kan klicka på kortet för större bild.
På insidan i mitt kort använde jag samma upplägg och samma papper.

Valde att göra min baksida enkel även denna gång då den inte behöver vara i fokus, men det är ändå kul att få tala om att jag gjort kortet!


Vill visa ännu ett kort på himlen utanför vårt hus detta kort är taget i torsdags... så mycket färg!
Tur att vi har balkongen att fota från!

Tror att jag ska försöka övertala en av mina bästa vänner/svägerska att starta en egen blogg, hon är så himla duktig på att göra smycken och det är ju synd och skam att hon ska gömma dem för hela världen!! *ler*
Dessutom gör hon kort också, så vad väntar hon på...?
Kom igen Maria!!
Kul att ni tittar förbi, lämna gärna spår efter er bland alla kommentarer det är så roligt att läsa!
Kram
Annacarin5 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Gillar verkligen upplägget med kombo av olika papper och motivet är jättegulligt. Sen är det ju det med dina insidor....med risk för att bli tjatig,du gör sååå fint!
Och ang. PIF....ja nu är det försent,*fniss* men du kan ju haka på nån av de andra sen!Hoppas du får en bra start på veckan som kommer! Kramiz

Sarah sa...

wow virkelig nydeligt kort. Fint med 3D effekten på cykel og styr.
Hav en god uge...

LenA sa...

Det här kortet gillar jag jättemycket,lite , lite höst,precis så som man känner det nu! Och det blå bandet som bryter så snyggt, super!
Håller med M-L, dina insidor är så välarbetade och fina....hmmm,man får väl ta och skärpa sej!!

LenA sa...

PS man får inte ha så bråttom att man glömmer KRAMEN DS

Mariann (mais) sa...

Så flott kort av "hängelpojk" på sykkel. Likte veldig godt fargevalget her. Kortet er kjempefint gjennomført av både 3D effekter og detaljer.
Det var stilig at den røde knappen hadde samme farge som skjerfet på gutten.
Innsiden av kortet var tøft og baksiden var akkurat passe pyntet :)
Ønsker deg en fin uke, Anna Carin
Klem, Mariann