lördag 17 oktober 2009

Äntligen en Pysselhörna!!

Hejsan allihop,
nu är det en hel evighet sedan jag skrev något här och jag vet...!
MEN jag har planerat och gjort en pysselhörna tillsammans med min man, hade inte klarat allt utan honmom, det är ett som är säkert!!
Så här ser min hörna ut, det är så skönt att ha fått tillbaka vårt storarum... vilket min man förklarat åtskilliga gånger... han har nog tyckt att detta har varit jobbigare än jag förstått!
Och jag håller med, nu behöver man inte skämmas när det kommer hem folk oanmälda. Nu kan vi bjuda in dem utan att det ser ut som om en tromb med pappersskräp gått genom rummet!!

Jag är riktigt nöjd, hade ju en bild på näthinnan och det blev faktiskt bättre än jag tänkt mig så här ska jag nog trivas! Pricken över i är att jag fått en data också, där jag kan sitta och blogga, och plats för min symaskin. Fler hyllor och skrivbordsskivor är inköpta för att sättas upp till vänster men det är inte så bråttom än vi är ju lite ''trångbodda''!

Nu förstår ni varför jag inte lagt ner så mycket tid på era sidor och inte lagt ut några kort på min egen sida! Jag hoppas att ni har det bra.

Skriv gärna en rad så jag hittar in till er om ni ändå är här... älskar att hitta nya sidor att vila ögonen på!

Ha det gott!
Annacarin

4 kommentarer:

Tiina sa...

Hej!!

Vilken härlig pysselhörna sån vill jag också ha!! Jag sitter i vardagsrummet med alla grejer och det är sååå tråkigt att plocka ihop efter att man har pysslat.... hoppas att jag får något liknande i framtiden.
ha det så bra och hoppas du får många fina och kreativa stunder i pysselhörnan!!
Tiina

Marie-Louise sa...

Vilken toppensnygg pysselhörna! Hur länge är den sådär välordnad då?? Jag brukar städa iordning ibland men så fort jag sätter mig o pysslar ser det ut som en bomb briserat igen! Om du vill så stämplar jag mer än gärna upp ett gäng av killstämpeln och skickar till dig? Kram kram

Anonym sa...

Hej AnnaCarin....

Sitter och kikar på din pysselhörna då jag själv precis också gjort en pyssel hörna. Det som jag funderat på när ja kikat på bloggar på andra personer som också har pyssel hörnor är att. Vad finns på era hyllor?
Vore tx kul å se en lista eller pilar som pekar på hyllorna vad som finns i burkar å askar och vad askar å burkar heter, köp ställen m.m. Iaf en ide ja fick när ja satt å kika på din pyssel hörna. Vad fint du har fått till det :) . Ser att du har ljus uppsatt under hyllorna, vart har du köpt dom ljusen? Smart ideé! Sedan ser jag askar under hyllorna med små saker i som du hängt på väggen. Vad är det för askar och hur har du hängt upp dom? Tycker du fått till ett par riktigt smarta ideer. Alla lyckönskningar med din pyssel hörna önskar ja dig :) . Hälsn T.

Tove Augustinsson sa...

Hejsan. Får jag fråga vart du har köpt små lamporna som du monterat upp under dom mindre bokhyllorna?

Var dom svåra att montera upp?